Варення з яблук (мультиварка)

  • Десерт
  • Консервация
  • Я люблю…
  • Я люблю Chef.com.ua
  • Мультиварка
  • Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 13 Сентября 2018
Варення з яблук (мультиварка)

Варення виходить густе, ароматне. Автор рецепту  Nika_G.

Ингредиенты

  • яблука 1 кг.
  • цукор 300 г.
  • сік лимона 1-2 ст. л.
  • кориця 1/2 ч.л.

Очистіть з помитих  яблук шкірку, складіть її в каструлю, налийте 1 склянку води і проваріть 10-15 хвилин.

Тим часом очистіть яблука від серцевини і наріжте їх довільно на шматочки.

Покладіть яблука в чашу  мультиварки, збризніть їх соком лимона, налийте 1 склянку водички в якій варилися яблучні шкірки і насипте цукор.

Нічого не перемішуємо. Закриваємо кришку і тушкуємо до повної м’якості яблук. В мультиварці включаємо режим “Тушение”.

Коли яблука стануть  м’якими акуратно їх перемішуємо.  Тепер додаємо корицю. Залишається уварити наше варення до потрібної густоти. Для цього в мультиварці ставимо режим “Випічка”.

Варення готово. Перекладіть його в стерильні баночки і щільно закрийте. 

Смачного!