Кабачково-цибулевий салат на зиму
- Овощи
- Консервация
- Я люблю…
- Я люблю Chef.com.ua
- Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 15 Августа 2018
Пропоную приготувати ще одну смачну заготовку з кабачків і цибулі на зиму.
Ингредиенты
- кабачок 1 кг.
- олія 50 мл.
- цукор 1.5 ст. л.
- оцет 9% 50 мл.
- цибуля ріпчаста 1 кг.
- перець чорний горошком 20 шт.
- сіль 1.5 ст. л.
Кабачки та цибулю помити і нарізати дуже тонкими кружальцями завтовшки 1-1,5 мм. Я це зробила спеціальною теркою.
Додати, сіль, цукор.
Добре перемішати і залишити настоюватися на 30 хвилин. Кабачки пустять сік. Проварити салат протягом 10 хвилин. Додати оцет і олію, довести до кипіння.
Гарячий салат розкласти в стерилізовані банки. Зверху викласти горошини перцю. Закатати кришками і поставити банки догори дном, залишивши їх, в такому положенні, до повного охолодження.
Смачного!