Кабачково-цибулевий салат на зиму

  • Овощи
  • Консервация
  • Я люблю…
  • Я люблю Chef.com.ua
  • Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 15 Августа 2018
Кабачково-цибулевий салат на зиму

Пропоную приготувати ще одну смачну заготовку з кабачків і цибулі на зиму.

Ингредиенты

  • кабачок 1 кг.
  • олія 50 мл.
  • цукор 1.5 ст. л.
  • оцет 9% 50 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 кг.
  • перець чорний горошком 20 шт.
  • сіль 1.5 ст. л.

Кабачки та цибулю помити і нарізати дуже тонкими кружальцями завтовшки 1-1,5 мм. Я це зробила  спеціальною теркою.

Додати, сіль, цукор.

Добре перемішати і залишити настоюватися на 30 хвилин. Кабачки пустять сік. Проварити салат протягом 10 хвилин. Додати оцет і  олію, довести до кипіння.

Гарячий салат розкласти в стерилізовані банки. Зверху викласти горошини перцю. Закатати кришками і поставити банки догори дном, залишивши їх, в такому положенні, до повного охолодження.

Смачного!