Запечена горбуша з овочами.
- Постный стол
- Овощи
- Рыбные блюда
- Новогодние рецепты
- Диетические блюда
- Здоровое и полезное питание
Автор: Oksana_sadova 1 Января 2017
Запечена горбуша – це завжди смачно. Виходить дуже сочна та смачна рибка.
Ингредиенты
- горбуша 1 кг.
- цибуля ріпчаста 1-2 шт.
- морква 1-2 шт.
- петрушка 1 пучок
- лимон
- олія
- приправа для риби
Рибку розморозити, промити і добре обсушити. Натерти приправою.
За цей час нарізати цибулю, лимон та помити зелень.
Рибу зверху полити соком лимона . В середину рибки покласти зелень,
цибулю та моркву. Зверху зробити надрізи і запхати в них кружечки моркви.
Рибку змазати олією та викласти на фольгу та добре загорнути. Залишити на 30-40 хвилин.
Запікати рибку у духовці при 180С – 30-40 хвилин.
Смачного!