Запечена скумбрія з горіхово-сирною начинкою
- Рыбные блюда
- Новогодние рецепты
Автор: Oksana_sadova 12 Февраля 2017
Бюджетну, але, тим не менш, дуже корисну рибу, скумбрію, можна приготувати смачно і таку можна подати і до святкового столу.
Можна ще приготувати скумбрію із сиром https://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/skumbriya-z-sirom-zapechena-u-duhovci-9593.html та скумбрію в паприці https://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/skumbriya-v-paprici-9827.html.
Можна ще приготувати скумбрію із сиром https://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/skumbriya-z-sirom-zapechena-u-duhovci-9593.html та скумбрію в паприці https://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/skumbriya-v-paprici-9827.html.
Ингредиенты
- скумбрія свіжа 2 шт.
- гірчиця діжонська 2 ч.л.
- сіль за смаком
- лимонний сік 1 ч. л.
- грецькі горіхи 3 ст. л.
- майонез 2 ст. л.
- олія 1 ч.л.
- сир твердий 50 г.
Приготуйте тушки скумбрії . Якщо риба заморожена, то попередньо дайте їй відтанути. Відріжте голову і хвіст, видаліть плавники. Акуратно розріжте рибини , вийміть всі нутрощі, промийте філе і обсушіть паперовими рушниками. Потім видаліть хребет і великі кістки. Філе риб злегка посоліть, полийте легенько лимонним соком і змастіть гірчицею.
Горіхи дрібно наріжте і викладіть поверх гірчиці.
Потім натріть на грубій терці сир і рівномірно розподіліть зверху.
Акуратно згорніть філе риб рулетом і перев’яжіть за допомогою кулінарної нитки. Викладіть рибні рулети в змащену олією форму.Прикрийте фольгою і випікайте при 200 ° С протягом 20 хв.
Потім зніміть фольгу і, змастивши кожен рулет майонезом, запікайте ще 7 хв.
Готові рулети остудіть, зніміть кулінарну нитку. Смачного!