Запашні бананові млинчики
- Завтраки
- Десерт
Автор: Galyna 19 Августа 2009
Ніжні, запашні і солодкі млинчики без цукру готуються протягом десяти хвилин.
Знадобляться:
3 банани Кількість бананів, звісно, можна збільшувати. Принцип такий: на кожен банан — 1 яйце і 1 ложка борошна. |
1. Банани розім”яти.
Можна використовувати виделку або блендер. Я не перетворювала їх на однорідне пюре, а лишала шматочки — справа смаку. |
2. Додати в бананове пюре жовтки яєць і борошно |
3. Все перемішати. Тісто готове! |
4. Смажимо млинчики.
Використовую кукурудзяну або оливкову олію. Починати смажити потрібно негайно, якщо тісто постоїть — буде не так смачно. |
Готово — смачного! |