Морський коктейль в апельсиново-хреновому соусі

  • Рыбные блюда
Автор: richinna 25 Февраля 2019
Пікантна і небанальна страва, цікава вариація на тему морепродуктів. 

Потрібно на 1 порцію:

  • Морський мікс 300 г.
  • Апельсин 1 шт.
  • Корінь свіжого тертого хріну 1 ч.л.
  • Сухе біле вино 3 ч.л.
  • Олія оливкова, чилі, часник, тім’ян, сіль, цукор
  • Соєвий соус 2 ст. л.

Дістаньте з морозильної камери варено-морожений морський коктейль залиште, щоб трохи відтанув і зійшла зайва вода,додайте соєвий соус, залиште на 20 хвилин.

Апельсин обдайте окропом, зніміть з 1/3 апельсину помаранчеву цедру. Вичавіть сік з апельсину, додайте 1 ч.л. мілко натертого кореню хрону, влийте 3 ч.л. сухого білого вина, сіль з цукром 3:1, перемішайте, соус готовий.

На сковороді з широким дном на повільному вогні, прогрійте оливкову олію з олією чилі чи перчинкою, додайте три зубчики придавленого часнику і гілочку тім’яну чи розмарину. Коли відчуєте аромат, викиньте все зайве, залиште тільки олію.

На великому полум’ї додайте морський коктейль і підсмажте 1 хвилинку, якщо дуже багато рідини, злийте. Влийте апельсиново- хреновий соус, доведіть до кипіння і вимкніть вогнище.

Подавайте морський коктейль в апельсиново-хреновому соусі одразу. 

Смачного!