Фарширований судак
- Рыбные блюда
- Новогодняя формула
Автор: Galyna 22 Декабря 2009
Одразу обмовлюсь, що для фарширування підійде нетільки судак — це може бути скумбрія чи форель, наприклад. Страва виходить ніжна і пікантна одночасно.
 |
Кількість інгридієнтів дуже залежить від розміру риби. Оцініть скільки для Вашої рибки знадобиться сиру перемішаного з зеленню в рівних пропорціях.
А загалом нам потрібно:
Тушки судака
Твердий сир
Зелень
Лимон
Часник |
 |
Сир ми натремо і перемішаємо з нарізаною зеленню (кріп+петрушка) |
 |
Рибу помиємо, натремо улюбленими спеціями до риби, змастимо оливковою олією |
|
Наріжемо лимон тонкими скибочками
Часник поділимо на зубчики і кожен зубчик притиснемо пласким боком ножа, щоб часник потріскався і краще віддавав свій аромат |
 |
Фаршируємо рибу сумішшю сиру та зелені, вкладаємо всередину зубчики часнику, зверху рибу обкладаємо лимоном |
 |
Загортаємо в фольгу і ставимо в духовку приблизно на 40 хвилин |
 |
Смачного! |