Фарширований судак

  • Рыбные блюда
  • Новогодняя формула
Автор: Galyna 22 Декабря 2009
Фарширований судак

Одразу обмовлюсь, що для фарширування підійде нетільки судак — це може бути скумбрія чи форель, наприклад. Страва виходить ніжна і пікантна одночасно.

Фарширований судак Кількість інгридієнтів дуже залежить від розміру риби. Оцініть скільки для Вашої рибки знадобиться сиру перемішаного з зеленню в рівних пропорціях.

А загалом нам потрібно:

Тушки судака

Твердий сир

Зелень

Лимон

Часник

Фарширований судак Сир ми натремо і перемішаємо з нарізаною зеленню (кріп+петрушка)
Фарширований судак Рибу помиємо, натремо улюбленими спеціями до риби, змастимо оливковою олією
Наріжемо лимон тонкими скибочками

Часник поділимо на зубчики і кожен зубчик притиснемо пласким боком ножа, щоб часник потріскався і краще віддавав свій аромат

Фарширований судак Фаршируємо рибу сумішшю сиру та зелені, вкладаємо всередину зубчики часнику, зверху рибу обкладаємо лимоном
Фарширований судак Загортаємо в фольгу і ставимо в духовку приблизно на 40 хвилин
Фарширований судак Смачного!