Рибний пиріг
- Рыбные блюда
- Закуски
- Соленая выпечка
Соковитий рибний пиріг.
Для тіста:
1,5 склянки борошна |
Шматочки м”якого масла змішати з борошном, сіллю і пивом.
Вимісити тісто — м”яке і еластичне. Мені не встачило 1,5 склянки борошна для потрібної консистенції — довелось додавати ще кілька ложок. Тісто ставимо в холодильник. |
Для начинки:
Риба — 0,5 кг (підійде будь-яка не дуже водяниста. В мене була тілапія. Ніколи ще не робила з червоною рибою, але, думаю мало би бути дуже смачно) Рибу відварюємо зі спеціями у підсоленій воді |
Тісто ділимо на 2 частини.
Розкачуємо одну частину і викладаємо на змащену олією форму. Далі — зверху на тісто шарами: риба, покришена на шматочки |
+ цибуля |
+ кріп |
+ яйця |
+ сир |
Зверху накриваємо рештою тіста і змащуємо жовтком.
В духовку (200 градусів) ставимо приблизно на 30 хвилин. Дістаємо, коли підрум”яниться |
Смачного! |