Сосиски в тісті

  • Соленая выпечка
Автор: Ксюша 6 Июня 2015
Сосиски в тісті

Сосиски в листковому тісті. Смачно та просто! Можно взяти з собою на природу, або в дорогу, наприклад у потяг для перекусу.

У нас на сайті вже є багато доступних рецептів, серед котрих і сосиски в тісті.

Якщо у Вас є час і натхнення, то пропоную зробити тісто для сосисок самостійно за рецептом “Кроха в кожушке или сосиска в тесте” нашого шеф-автора richinna. Або “Зверюшки в кармашке” якщо хочете здивувати ваших діточок або гостей.

Якщо маєте заморожене тісто, то спробуйте рецепт автора alraune  Сосиски в тесте “Спиральки”. Або Вариант сосиски в тесте від автора ilonka.

Я пропоную варіант легкої у приготуванні смачної закуски всього з двох інгрідієнтів: замороженого листкового бездріжджового тіста та дитячих міні сосисок (приблино 3 см у довжину). 

Для приготовуння сосисок у тісті необхідно:

  • сосиски
  • тісто листкове бездріджове 500 гр.

Маленькі сосиски нарізати на 4 частини. Якщо у вас звичайні сосиски, то можно іх поділити пополам, а потім вже розрізати четвертинами.

Листкове бездріжджове тісто розморозити. Ротягнути на руках (тісто має бути м’яким, та добре розмароженим). Порізати прямокутний кусок тісто на трикутники – це легко зробити, якщо різати подіагоналі. На ширшу частину покласти сосиски та закрутити тісто с широкої частини до вузької.

Викласти сосики в тісті на пергамент

Запікати у попередьо розігрітій духовці на 220 градусів приблизно 20 хвилин

Це вихід готових сосисок в тісті з 250 гр. тіста.

Смачного!