Печериці гострі у гірчичному соусі
- Закуски
- Постный стол
- Новогодние рецепты
- Теплое настроение 🙂
Автор: Oksana_sadova 12 Ноября 2016

Ці грибочки можна вживати як окрему страву — закуску, а можна як заправку до салатів.
Ингредиенты
- печериці сирі 500 г.
- гвоздика 4 шт.
- гірчиця звичайна 5 ч.л.
- гірчиця в зернах 3 ч.л.
- лавровий листок 1 шт.
- олія 1 ст. л.
- мед 1/2 ст. л.
- духмяний перець 3 шт.
- сіль 1/2 ч.л.
- оцет 2 ст. л.
- часник (зубці) 2 шт.

Гриби промити. Лавровий листок, перець і гвоздику помістити у посудину з водою,коли закипить — посолити і покласти туди гриби. Варити біля 20 хвилин після цього як закипить вода. Гриби викласти і охолодити.

Для соусу: змішати два види гірчиці,

додати мед,

оцет та

подрібнений часник.

Додати олію та

добре перемішати.

Заправити соусом грибочки.

Акуратно перемішати.

Перекласти в баночку, закрити і помістити мінімум на добу в холодильник.

Смачного!
Пропоную приготувати ще дуже смачні мариновані печериці
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/marinovani-pecherici-9398.html
Пропоную приготувати ще дуже смачні мариновані печериці
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/marinovani-pecherici-9398.html

Для конкурсу від ТМ «Жменька»