Печериці гострі у гірчичному соусі

  • Закуски
  • Постный стол
  • Новогодние рецепты
  • Теплое настроение 🙂
Автор: Oksana_sadova 12 Ноября 2016
Печериці гострі у гірчичному соусі

Ці грибочки можна вживати як окрему страву – закуску, а можна як заправку до салатів.

Ингредиенты

  • печериці сирі 500 г.
  • гвоздика 4 шт.
  • гірчиця звичайна 5 ч.л.
  • гірчиця в зернах 3 ч.л.
  • лавровий листок 1 шт.
  • олія 1 ст. л.
  • мед 1/2 ст. л.
  • духмяний перець 3 шт.
  • сіль 1/2 ч.л.
  • оцет 2 ст. л.
  • часник (зубці) 2 шт.

Гриби промити. Лавровий листок, перець і гвоздику помістити у посудину з водою,коли закипить – посолити і покласти туди гриби. Варити біля 20 хвилин після цього як закипить вода. Гриби викласти і охолодити.

Для соусу: змішати два види гірчиці,

додати мед,

оцет та

подрібнений часник.

Додати олію та 

добре перемішати.

Заправити соусом грибочки.

Акуратно перемішати.

Перекласти в баночку, закрити і помістити мінімум на добу в холодильник.

Смачного!

Пропоную приготувати ще дуже смачні мариновані печериці 

http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/marinovani-pecherici-9398.html

Для конкурсу від ТМ “Жменька”