Гарбузове тісто для піци
- Братство тыквы!
- Соленая выпечка
Автор: richinna 13 Марта 2017
Дуже-дуже смачне і “сонячне” тісто для піци.
Потрібно:
- Гарбуз 150 г
- Вода 80 мл
- Цукор 1/2 ч.л.
- Дріжджі живі 20 г
- Вода тепла 120 мл
- Сіль 1 ч.л.
- Борошно 375 г
- Оливкова олія 3 ст. л.
Гарбуз проварити у 80 мл води з цукром до м’якості.
Я варю в хлібопічці на програмі “випічка”
Я варю в хлібопічці на програмі “випічка”
До м’якого гарбуза влити олію, дріжджі розчинені в теплій воді та сіль.
Просіяти у відерце хлібопічки 250 г борошна та включити програму “дріжджове тісто”
Через 5 хвилин досдати ще 125 г борошна.
Через 5 хвилин досдати ще 125 г борошна.
Залишити гарбузове тісто до закінчення програми.
Готове дріжджове гарбузове тісто легенько обім’яти.
Розділити на 3 частини.
Розкачати кожен кусок,проколоти виделкою та пропекти коржі в духовці 7-10 хвилин до м’якості при темп. 200 град.
Гарбузове дріжджове тісто виходить тонким і дуже смачним.
Також можна приготувати ідеальне тісто для піци.
Також можна приготувати ідеальне тісто для піци.
Далі приміняти коржі для приготування піци.
P.S. Моя дочка сказала,що це саме смачне тісто для піци:)
Смачного!