Суп-пюре «Зимовий»
- Первые блюда
- Братство тыквы!
- Мультиварка
Автор: richinna 11 Февраля 2017

Взимку так хочеться яскравих і сонячних красок:) Тому, пропоную приготувати смачний, ароматний з витонченим смаком суп-пюре із «зимових» овочів. Готується швидко і «задом наперед» в мультиварці.

Потрбіно на 4 порції:
- Гарбуз 600 г
- Корінь селери 150 г
- Морква 150 г
- Бульйон 1 л
- Сіль,перець за смаком
- Розмарин, мускатний горіх (мелені) по 1/2 ч.л.
- Перець болгарський (ферментований) 1 ст. л.
- Часник 2-3 зубчики
- Олія кукурудзяна 2-3 ст. л.

Овочі почистити і порізати крупним кубиком.

В каструлю мультиварки влити олію і включити програму «смаження овочів»
Додати до мультиварки порізаний корінь селери і моркви. Підсмажити помішуючи до золотавої скоринки.
Додати до мультиварки порізаний корінь селери і моркви. Підсмажити помішуючи до золотавої скоринки.

Додати до овочів гарбуз і вимішати, смажити ще 5 хвилин.

Влити до овочів бульйон. У мене м’ясний бульйон, в якому варився свинний язик.

Додати сіль,розмарин та мускатний горіх.
Варити до закінчення програми «смаження овочів». Увімкнути «підігрів»
Варити до закінчення програми «смаження овочів». Увімкнути «підігрів»

Перебити гарячий суп-пюре блендером.

Додати болгарський перець і часник.
В мене болгарський перець з сіллю, восени подрібнений в блендері, який перебродив, т.т. пройшов ферментацію, він має незвичайний смак.
Так роблять аджику в Болгарії, я зробила ще перець:) але про це вже згодом:)
В мене болгарський перець з сіллю, восени подрібнений в блендері, який перебродив, т.т. пройшов ферментацію, він має незвичайний смак.
Так роблять аджику в Болгарії, я зробила ще перець:) але про це вже згодом:)

Перебити перець з часником блендером і все збивати до повітряного стану.
Дуже ніжний і повітряний супчик вийшов.
Дуже ніжний і повітряний супчик вийшов.

Зверху посипати» зимовий» суп-пюре тертим сиром. Пармезан підійде ідеально.
Живіть смачно і яскраво!