Сушка: Гарбуз
- Овощи
- Братство тыквы!
- Здоровое и полезное питание
Автор: richinna 14 Ноября 2016
Якщо Ксюша відкрила для себе в Карпатах грибну юшку з білих сушених грибів,то я звідти привезла ідею з сушеним гарбузом, який є смачним і солодким перекусом, нічим не гіршим за сушену диню)))
Потрібно:
- Гарбуз (мускатних,солодких сортів) 1 кг
Гарбуз помити,розрізати на часточки та почистити від шкіри і насіння.
Тонко нарізати на тертушці-шатківниці.
Та розкласти на піддони сушарки.
Та розкласти на піддони сушарки.
Сушити гарбуз в електросушці при температурі 70 град. 3-4 години.
Смачний і корисний перекус))) Спробуйте!
Смачний і корисний перекус))) Спробуйте!
Смачного!