Варення з гарбуза та грецьких горіхів
- Десерт
- Консервация
- Детское меню
- Братство тыквы!
Автор: Oksana_sadova 10 Октября 2016
Дуже смачне поєднання.
Ингредиенты
- вода 200 мл.
- кислота лимонна 0.25 ч.л.
- мускатний горіх 0.25 ч.л.
- горіхи грецькі 50 г.
- цукор 500 г.
- гарбуз 500 г.
Гарбуз чистимо та нарізаємо невеликими кубиками.
Для приготування сиропу з”єднуємо цукор та воду.
Доводимо до кипіння та проварюємо 2 хвилини.
Додаємо туди гарбуз, знімаємо з вогню і залишаємо на 12 годин. Через 12 годин знов доводимо до кипіння та виключаємо вогонь. Знов залишаємо на 12 годин. Так повторюємо ще 2 рази.
В кінці додаємо горіхи, лимонну кислоту та мускатний горіх.
Доводимо до кипіння і проварюємо 5 хвилин.
Для зберігання розфасувати у сухі стерилізовані банки. Смачного!