Рагу з гарбуза та ковбасок
- Мясные блюда
- Овощи
- Братство тыквы!
Автор: Oksana_sadova 9 Октября 2016
От тут http://www.chef.com.ua/recepty/polezno/food-blog-day-video-9442.html я згадувала про Зоряну Івченко, сьогодні пропоную блюдо , яке знайшла в її ЖЖ і приготувала з незначними своїми змінами. Це рагу дуже смачне,яскраве та ситне.
Ингредиенты
- гарбуз 800 г.
- ковбаски мисливські 200 г.
- кукурудза консервована 1 банка
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- часник 1-2 зубчики
- кетчуп 3-4 ст. л.
- олія
- мелений чорний перець та сіль
- зелень петрушки
Гарбуз почистити від шкірки та нарізати великими кубиками.
Нарізати цибулю : я половину нарізала кубиками , а другу половину – півкільцями.
Нагріти в каструлі 2 ст.л. олії, додати туди цибулю та гарбуз, злегка обсмажити до золотистого кольору.
Нарізати ковбаски та
додати їх разом з кукурудзою та кетчупом до гарбуза з цибулею. Ще додати 250-300 мл. кипятку. Посолити та поперчити. Перемішати.Довести до кипіння.Тушити на маленькому вогні біля 20 хвилин. В кінці додати подрібнений часник.
Подавати рагу гарячим, посипавши зверху нарізаною зеленню петрушки. Смачного!