Пікантна індичка з гарбузом і овочами
- Овощи
- Блюда из птицы
- Братство тыквы!
Автор: richinna 30 Сентября 2016
Ніжне філе індички мариноване в чорнобривцях, з пікантними овочами та гарбузом в …тайському стилі:)
Поттібно:
- Гарбуз (довгий) 150 г
- Філе індички 500 г
- Шафран імеретинський 2 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Зелений горошок(морожений) 1 склянка
- Цукіні(кабачок молодий) 1 шт.
- Спаржева фасоля 20-25 шт.
- Ратунда(болгарський перець 1 шт.
- Імбир свіжий(корінь) 5-7 см
- Перцюга 1/2 шт.
- Часник 3-5 зубч.
- Соєвий соус 100 мл
Індиче філе помити,порізати на куски та просушити паперовим рушником.
Розрізати куски на смужки та додати сушені чорнобривці. Не солити!
Додати до курячого філе з шафраном олію,перемішати та залишити на 10 хвилин.
Тим часом підготувати овочі. Все нарізати,щоб були овочі готові,бо страва готується швидко і овочі мають бути “аль денте”
Гарбуз настругати довгими смужками використовуючи овочечистку.
Гарбуз настругати довгими смужками використовуючи овочечистку.
Зелений горошок (морожений) варити 3 хвилини з сіллю та цукром, занурити в холодну воду та дати остигнути, а потім стекти воді.
Індиче філе підсмажити на великому вогні по 2-3 хвилини з обох боків.
Викласти індиче філе в миску, на тій ж самій сковороді підсмажити гарбуз.
Викласти напівготовий гарбуз до індичого філе.
Гарбуз вийде злегка карамелізованим, за рахунок природнього цукру, і дуже смачним!
Гарбуз вийде злегка карамелізованим, за рахунок природнього цукру, і дуже смачним!
В ту ж саму сковороду разом з олією і соком від індички викласти порізаний цукіні та підсмажити 1-2 хвилини.
Додати підготовлений зелений горошок та спаржеву фасолю.
Квасоля в мене була відварена 1 хвилину і заморожена.
Квасоля в мене була відварена 1 хвилину і заморожена.
Порізану на смужки ратунду.
Це все робиться швидко,постійно підкидаючи сковороду з овочами.
Це все робиться швидко,постійно підкидаючи сковороду з овочами.
В кінці додати в сковороду з овочами імбирь, перцюгу(без насіння) і часник.
Влити соєвий соус в пательню з овочами
Додати індиче філе зі смужками гарбуза та прогріти підкидаючи 1-2 хвилини.
Подавати пікантну страву з індичим філе, гарбузом та овочами теплою..
Смачного!