Спагетті з гарбузом та перцем
- Овощи
Автор: gutka 22 Сентября 2016
Спагетті з гарбузом та перцем готуються швидко і просто, а смак просто чудовий.
Ингредиенты
- макарони (спагетті/пенне) 150 г.
- гарбуз 140-150 г.
- перець болгарський 1 шт.
- часник (зубки) 1-2 шт.
- олія оливкова 2 ст. л.
- соус томатний 2 ст. л.
- петрушка (подрібнена зелень)
- сир фета 50 г.
- сіль, перець за смаком
Гарбуз і перець нарізати не дрібними кубиками. Розігріти на сковорідці оливкову олію, додати подрібнений часник, шматочки гарбуза і солодкого перцю і смажити до готовності. Посолити та поперчити за смаком, додати пару ложок (краще домашнього) томатного соусу. Перемішати і ще пару хвилин протушити.
Тим часом відварити спагетті до стану All Dente, злити воду. Подавати пасту на порційних тарілках, а зверху викласти тушені овочі. Сир фету нарізати, вискласти зверху на страву та відразу подавати до столу.
Смачного!