Смачненькі гомбовці від Анюти

  • Завтраки
  • Десерт
  • Сладкая выпечка
  • Детское меню
  • Братство тыквы!
Автор: richinna 19 Сентября 2016
Смачненькі гомбовці від Анюти

В знак подяки за подарунки від ШефПовара моя донька власноруч (під моїм керівництвом))) приготувала смачнючі і не прості ліниві вареники, а гомбовці з гарбузовим “ананасом” всередині, і заливкою з маком, запечені в духовці. Дуже смачна і ароматна, тануча у роті страва. 

Потрібно:

  • Кисломолочний сир (творог) 500 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Манна крупа 2 ст.л. без верху
  • Цукор ванільний 1 ч.л.
  • Гарбуз по-естонськи 12 кубиків

Гарбуз по-естонськи відкинути на сито,щоб стік маринад. Такий гарбуз можна замінити на зварений у сиропі з лимоним соком порізаний гарбуз.

Остальні інгредієнти добре вимішати для сирного тіста, як на ліниві вареники.

Руки припудрити борошном. Столову ложку з верхом сирного тіста розплющити на долоні викласти гарбуз та сформувати кульки.

У підсолений окріп занурити сирні гомбовці. 

Варити 2-3 хвилини,як тільки гомбовці почнуть вспливати,їх потрібно витягнути ситичком. 

А тим часом приготувати заливку.

Для заливки:

  • Сметана 4 ст. л.
  • Мак 4 ст. л.
  • Цукор 3 ст. л.

Для заливки все добре вимішати. 

Форму для запікання змастити вершковим маслом.

Викласти варені гомбовці з гарбузом в форму.

В нас форма діаметром 20 см,в яку вмістилося 12 гомбовців.

Залити гомбовці заливкою зі сметаною та маком. 

Запікати гомбовці з гарбузом під заливкою в духовці 20 хвилин з верхнім та нижнім нагрівом при темпер. 230 град.

Ось такі у нас смачні та соковиті гомбовці з гарбузом від Анюти. 

Дуже смачні гомбовці,пригощайтесь та ДЯКУЄМО ШЕФ ПОВАРУ за натхнення!!! 

P.S. Особливо велика подяка від мене,бо у нас, в той самий день, ще був суп на обід від Анюти))), і цукати з гарбуза вичитала в журналі,на слідуючі вихідні хоче приготувати))) Короче,журнали з рецептами теж оселилися в дитячій, а я залишилася без подарунків)))

Смачного!