Гарбузова каша в духовці

  • Завтраки
  • Десерт
  • Овощи
  • Детское меню
  • Братство тыквы!
  • Полезное блюдо
Автор: Oksana_sadova 14 Сентября 2016
Гарбузова каша в духовці

Гарбуз дуже корисний. Приготувати мякоть гарбуза можна по-різному: запекти у духовці, зварити кашу чи зупку, можна використовувати як начинку для випічки. Самою популярною є гарбузова каша.

Гарбузова каша приготовлена в духовці виходить смачною та ароматною.Тут можна використовувати різні крупи, фрукти і т.д. Я сьогодні готувала із рисом.

Ингредиенты

  • цукор 1/2 склянки
  • гарбуз(мякоть) 400 г.
  • рис 1/2 склянки
  • родзинки
  • молоко
  • масло за бажанням

Нарізаємо мякоть гарбуза невеликими кубиками та викладаємо у горшочок.

Родзинки миємо, трошки їх просушуємо та викладаємо зверху на гарбуз.

Додаємо цукор.

Додаємо рис.

Наливаємо молоко, так щоб продукти у горщику були покриті.Якщо молоко нежирне, то можна додати ще трошки масла.

Накриваємо горщики, ставимо у розігріту духовку до 170С  на одну годину. Вимикаємо духовку і даємо каші ще настоятися біля години.

Смачного!