Гарбузова каша в духовці
- Завтраки
- Десерт
- Овощи
- Детское меню
- Братство тыквы!
- Полезное блюдо
Автор: Oksana_sadova 14 Сентября 2016
Гарбуз дуже корисний. Приготувати мякоть гарбуза можна по-різному: запекти у духовці, зварити кашу чи зупку, можна використовувати як начинку для випічки. Самою популярною є гарбузова каша.
Гарбузова каша приготовлена в духовці виходить смачною та ароматною.Тут можна використовувати різні крупи, фрукти і т.д. Я сьогодні готувала із рисом.
Ингредиенты
- цукор 1/2 склянки
- гарбуз(мякоть) 400 г.
- рис 1/2 склянки
- родзинки
- молоко
- масло за бажанням
Нарізаємо мякоть гарбуза невеликими кубиками та викладаємо у горшочок.
Родзинки миємо, трошки їх просушуємо та викладаємо зверху на гарбуз.
Додаємо цукор.
Додаємо рис.
Наливаємо молоко, так щоб продукти у горщику були покриті.Якщо молоко нежирне, то можна додати ще трошки масла.
Накриваємо горщики, ставимо у розігріту духовку до 170С на одну годину. Вимикаємо духовку і даємо каші ще настоятися біля години.
Смачного!