Апельсинова начинка для солодкої випічки
- Десерт
- Сладкая выпечка
- Советы хозяюшки
Автор: richinna 11 Апреля 2016

Смачне цитрусово-гарбузове повидло,з явно вираженим апельсиновим смаком, для начинки в пиріжки, булочки, рулети, штрудлі, рогалики… тощо…

Потрібно:
- Гарбуз 500 г
- Апельсин 1 шт.
- Цукор 1 скл.

Апельсин залити окропом на 1 хвилину.
Порізати на дольки разом з шкіркою та подрібнити в блендері чи м’ясорубці.
Порізати на дольки разом з шкіркою та подрібнити в блендері чи м’ясорубці.

Гарбуз порізати кубиком, пересипати цукром та залишити на 20-30 хвилин,щоб гарбуз пустив сік. Якщо гарбуз не дуже соковитий можна додати 50 мл води.
Проварити гарбуз з цукром на повільному вогні 10 хвилин до м’якості.
Проварити гарбуз з цукром на повільному вогні 10 хвилин до м’якості.

Додати до гарбуза подрібнений апельсин.

Варити на повільному вогні гарбузово-апельсинове повидло,помішуючи 15-20 хвилин.
Скласти в чисту і суху банку, дати настоятися одну добу в холодильнику.
Використовувати цитрусово-гарбузове повидло для солодкої випічки.
Скласти в чисту і суху банку, дати настоятися одну добу в холодильнику.
Використовувати цитрусово-гарбузове повидло для солодкої випічки.
Зберігати в холодильнику.
Смачного!