Ананасна екзотика
- Салаты
- Мясные блюда
- Закуски
- Новогодние рецепты
- Добрые советы. Люблю готовить!
Автор: RAMPA 16 Июля 2015
Ця страва стане справжньою прикрасою вашого святкового столу!
Інгредієнти:
- Ананас 1 шт
- Куряче філе 450 г.
- Сметана 3 ст. л.
- Твердий сир 150 г.
- Сіль, перець
- Олія
Для прикраси:
- Листя салату
- Укроп
- Червона цибуля
- Помідори
- Зерна гранату
1.Ананас розрізати вздовж навпіл. Вирізати з нього жорстку серцевину. Іншу м’якоть потрібно вийняти і нарізати невеликими шматочками.
2.Куряче філе нарізати невеликими кубиками і обсмажити на сковороді в олії. Посолити і поперчити за смаком.
3.Твердий сир натерти. У вичищені половинки ананаса викласти шарами половину обсмаженого філе, на нього – шар із половини м’якоті ананасу. Шари повторити. Зверзну рівномірно розподілити сметану і посипати тертим сиром.
4.Зелені хвостики ананасу обгорнути фольгою щоб вони не обгоріли в духовці. Викласти половики ананасу в форму і запікати приблизно 25 хв. при 200 °С.
5.Готову страву викласти на тарілку, прикрасити зеленню, овочами та зернами гранату.
2.Куряче філе нарізати невеликими кубиками і обсмажити на сковороді в олії. Посолити і поперчити за смаком.
3.Твердий сир натерти. У вичищені половинки ананаса викласти шарами половину обсмаженого філе, на нього – шар із половини м’якоті ананасу. Шари повторити. Зверзну рівномірно розподілити сметану і посипати тертим сиром.
4.Зелені хвостики ананасу обгорнути фольгою щоб вони не обгоріли в духовці. Викласти половики ананасу в форму і запікати приблизно 25 хв. при 200 °С.
5.Готову страву викласти на тарілку, прикрасити зеленню, овочами та зернами гранату.