Курочка під пікантним соусом

  • Мясные блюда
  • Блюда из птицы
  • Новогодние рецепты
Автор: Oksana_sadova 26 Февраля 2017
Курочка  під пікантним соусом

Замість томатної пасти можна брати кетчуп гострий або томатний соус.

Ингредиенты

  • курячі бедра, крильця 1/2 кг.
  • томатна паста 1 ст. л.
  • майонез 1 ст. л.
  • приправа до шашлику
  • мед 1/2 ст. л.

0,5 кг курячого мяска  помити,натерти приправою до шашлику і залишити для маринування на 30 хв.

Приготувати соус.

Цією масою гарненько змастити курочку ,можна перемішати у посудині,щоб курятина була повністю у заливці.Залишаємо маринуватися ще на 30 хв.

Потім викласти у глибоку форму  і запікати при 180с –  30 хв.,періодично перевертаючи , для рівномірного запікання.

Виходять дуже рум”яні. Просто і смачно.

Смачного!