Мариновані помідори черрі
- Закуски
- Овощи
- Новогодние рецепты
Автор: Oksana_sadova 21 Сентября 2017
Смачно та швидко)))
Ингредиенты
- оливкова олія — 30мл.
- перець чорний мелений — 1ч.л.
- помідори черрі — 250г.
- цукор — 1 ч.л.
- сіль — 1 щіпка
- оцет бальзамічний темний — 1 ч.л.
- часник(зубці) — 6шт.
Помідори відділити від гілочок і сполоснути під проточною водою.
У невелику каструлю викладаємо помідори та додаємо до них бальзамічний оцет, цукор, сіль, чорний перець мелений, оливкову олію. Залишаємо на 20 хвилин.
Потім каструлю з помідорами поставимо на середній вогонь і готуємо хвилин 10. Шкірочка на помідорах повинна луснути, але самі помідори повинні зберігати форму.
За цей час чистимо часник та кладемо на дно підготовленої банки.
У підготовлену банку викладаємо гарячі помідори черрі, все заливаємо соусом.
Подавати можна гарячими як закуску або зберігати в холодильнику.