Cоус до м’яса з печених перців або/или Соус к мясу из печенных перцев
- Соусы
- Мясные блюда
Автор: richinna 29 Сентября 2013
Смачний та запашний соус для м’яса чи птиці, на основі запечених болгарських перців. Спробуйте ще і соус з сирих перців
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Перець болгарський 4шт. петрушка 4-6 гілочки часник 3-6 зубчиків мед 1ст.л. соєвий соус -2ст.л. перець червоний гіркий 0,5 ч.л. |
Перці запекти в аєрогрилі(духовці) при темп. 260град. 20 хвилин,перевернути через 10 хвилин. |
Скласти гарячі перці в пакет закрутити і залишити на 10 хвилин. Таким чином буде дуже легко зняти з перців шкірку. |
Очистити перець,філе перцю скласти в глибоку тарілочку, постарайтеся зберегти сік,який утворився всередені перцю. |
Додати до печених перців соєвий соус,роздавлений ножем часник, листочки петрушки, перець гіркий червоний. |
Овочі перебити ногою блендера до однорідної консистенції. |
Дуже добре соус смакує з ідеальним м’ясом. |
Смачного!