Аджика-приправа з перцю або/или Сырая аджика из перца

  • Консервация
  • Соусы
  • Овощи
Автор: richinna 15 Сентября 2013
Аджика-приправа з перцю або/или  Сырая аджика из перца

Таку аджику не потрібно варити, бо готується вона з сирих продуктів і зберігається приправа з перцю в холодному місці біля року, зберігаючи всі корисні вітаміни.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Аджика-приправа з перцю або/или  Сырая аджика из перца

На 1 літрову банку потрібно:

1 кг червоного болгарського перцю

1-3 шт. червоного гіркого перцю

100-200 г часнику

1,5 ст.л.солі

3 ст.л. цукру

50 мл оцту

Перець помити,просушити і почистити,часник також.

Аджика-приправа з перцю або/или  Сырая аджика из перца Не поспішайте викидати насіння від солодкого перцю.
Аджика-приправа з перцю або/или  Сырая аджика из перца

Висушіть його і приготуйте домашню приправу,якою взимку можна приправляти супи, борщі, овочі, м’ясо та хліб.

Аджика-приправа з перцю або/или  Сырая аджика из перца Перець і часник перекрутити на м’ясорубці або блендері.

Додати всі інгредієнти,перемішати приправу з перцю та залишити на 5-10 хвилин. 
Аджика-приправа з перцю або/или  Сырая аджика из перца В стерилізовані сухі банки розлити аджику,закрити щільною кришкою та сховати в холод.

В холодильнику зберігається така приправа до 2-х років!!!!!

Смачного!