Плов

  • Щедрая осень
Автор: uliyanish 29 Октября 2012
Плов

Плов тушкований в томатно-перцевому соусі.

Інгредієнти:

1 кг помідорів

1 кг болгарського перцю

1 кг цибулі

1 кг моркви 

2 великі головки часнику

1 кг свинини

1 кг  довгого рису “Жменька”

сіль, перець

лавровий лист

мелений коріандр

духм’яний перець

кріп

петрушка

Приготування:

 Почистити від зернят болгарський перець. Помідори почистити зі шкірки. Перець і помідори подрібнити блендером до однорідної маси.

Плов

Почистити моркву і цибулю, порізати і зтушкувати.

Викласти у чугунний казан тушковану моркву з цибулею. Додати почищений часник.

Зтушкувати м’ясо, коли зарум’яниться викласти у чугунний казан. На пательні  (на жирі після обсмажування м’яса) обсмажити (промитий) рис, приблизно 5 хвилин. Рис додоємо до казана  і поливаємо масою (перець і помідори) , ставимо на маленький газ.

Плов

Додаємо сіль, перець, лавровий лист, мелений коріандр, духмяний перець , кріп, петрушку . Все ретельно вимішуємо і тушкуємо до повної готовності.

Плов