Польські пляцки

  • Закуски
  • Блюда из птицы
  • Новогодние рецепты
Автор: Вкусняшка 15 Октября 2009
Польські пляцки

Смачні м’ясні млинці з польським присмаком ))))

Для приготування цієї страви необхідно:

Куряче філе: 2 шт,

Свіжа морква -100 г,

Свіжа капуста- 100г,

Середня цибулинка — 1 шт,

2 яйця,

Борошно,

Майонез,

Зелень,

Сода,

Сіль, перець,

Соняшникова олія.

1. Ріжемо куряче філе на маленькі шматочки, солимо та перчимо, після чого замариновуємо його у майонезі на 30 хвилин.

2. В цей час шинкуємо капусту, тремо на тертці моркву, ріжемо дрібно цибулю та зелень.

3. Змішуємо філе та овочі, зелень та додаємо 2 — 3 столові ложки борошна і знову все перемішуємо.

4. Додаємо до отриманої суміші соду на кінчику ножа, яйця та знову все перемішуємо.

5.Смажимо на соняшниковій олії, викладаючи ложкою, як млинці.

6. Смакуємо і просимо добавки))))

С М А Ч Н О Г О !!!!!