Паста з мідіями

  • Гарниры
Автор: richinna 23 Апреля 2019
Паста з мідіями

Швидка паста з мідіями у вершково-часниковому соусі. 

Потрібно на 4 порції:

  • Паста 400 г.
  • Мідії 400 г.
  • Вершки 100 ЛМ
  • Вершки 100 мл.
  • Топлене масло 1 ст. л.
  • Петрушка 2 ст. л.
  • Часник 1 ч.л.
  • Сіль, сок лимону за смаком
  • Мікрогрін люцерни 50 г.

Відварити пасту до стану аль-дентеу підсоленій воді. В глибокій і широкій сковороді на маслі прогріти петрушку і часник, додати мідії і вершки. 

Варити 1-2 хвилини. 

Додати відварену пасту і 2 ст.л. води з пасти. 

Перемішати, прогріти 1 хвилину. 

Подавати в глибоких прогрітих тарілках.

Окропити пасту з мідіями соком лимону, прикрасити мікрозеленню люцерни. 

Смачного!