Запечений паштет з печінки

  • Закуски
  • Готую з Любов’ю
Автор: julinka 30 Августа 2015
Запечений паштет з печінки

Запечений паштет з свинячої печінки з додаванням курячого м’яса

Ингредиенты

  • куряче м’ясо (окорочка) 200 г.
  • печінка 400 г.
  • морква 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • сало 250 г.
  • перець чорний за смаком
  • сіль
  • лавровий лист

печінку та сало ( у мене з м’ясною прослойкою) нарізати

за допомогою м’ясорубки печінку, куряче м’ясо та сало змолоти, в кінцы додати порублену цибулю та моркву, та також змолоти. Додати сіль та чорний перець

на деко прямокутньої форми з високими бортами покласти папер пергаментний та на нього вилити печінкову масу

запікати паштет в заздалегідь разогрітій духовці до 180 град 40-60 хвилин, дать паштету охолонути. Смачного