Зелень в олії
- Соусы
- Консервация
- Я люблю…
- Я люблю Chef.com.ua
Автор: Oksana_sadova 29 Сентября 2018
Неймовірно простий рецепт зелені і дуже зручний у використанні – можна додавати в свіжі салати, супи, соуси .
Ингредиенты
- зелень(петрушка, кріп, базилік) за смаком 50 г.
- олія оливкова 6 ст. л.
- олія оливкова для заливки
- оцет яблучний 3 ч.л.
- сіль (без гірки) 1 ч.л.
- мелений чорний перець
Яку взяти зелень – справа смаку. Я зробила окремо петрушку та кріп і одну порцію разом кріп з петрушкою.
У зелені видалити жорсткі стебла, листя промити і добре висушити. З’єднати зелень, олію, сіль, оцет, мелений чорний перець (за смаком). Подрібнити блендером.
У чисті сухі банки розкласти подрібнену зелень, зверху залити оливковою олією так, щоб зелена маса була повністю під шаром масла.
Закрити банки кришками, зберігати в холодильнику.