Гарбузова каша з пшоном і рисом в мультиварці
- Завтраки
- Диетические блюда
- Я люблю…
- Я люблю Chef.com.ua
- Мультиварка
Автор: Oksana_sadova 26 Сентября 2018

Ця кашка дуже корисна і смачна!
Ингредиенты
- гарбуз почищений 600 г.
- рис 1/2 стакан(-a, -ов)
- пшоно 1/2 стакан(-a, -ов)
- масло вершкове 150 г.
- молоко 1 л.
- сіль за смаком
- цукор за смаком

У мультиварку викладаємо дрібно нарізаний гарбуз.

Додаємо воду і шматочок масла. Ставимо в режим «Тушение» на 20 хвилин.
Коли гарбуз стане м’яким, розминаємо в кашу(я цього не робила)
Коли гарбуз стане м’яким, розминаємо в кашу(я цього не робила)

Всипаємо пшоно і рис .

Вливаємо молоко. Додаємо сіль і цукор.

Виставляємо режим «Каша» або «Крупа» на 30 хвилин. Періодично помішувати, щоб не пригоріло.

За п’ять хвилин до закінчення варіння кладемо масло, що залишилося.
