Аджика-приправа з перцю або/или Сырая аджика из перца
- Консервация
- Соусы
- Овощи
Автор: richinna 15 Сентября 2013
Таку аджику не потрібно варити, бо готується вона з сирих продуктів і зберігається приправа з перцю в холодному місці біля року, зберігаючи всі корисні вітаміни.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
На 1 літрову банку потрібно: 1 кг червоного болгарського перцю Перець помити,просушити і почистити,часник також. |
Не поспішайте викидати насіння від солодкого перцю. |
Висушіть його і приготуйте домашню приправу,якою взимку можна приправляти супи, борщі, овочі, м’ясо та хліб. |
Перець і часник перекрутити на м’ясорубці або блендері. Додати всі інгредієнти,перемішати приправу з перцю та залишити на 5-10 хвилин. |
В стерилізовані сухі банки розлити аджику,закрити щільною кришкою та сховати в холод. В холодильнику зберігається така приправа до 2-х років!!!!! |
Смачного!