Ананасна екзотика

  • Салаты
  • Мясные блюда
  • Закуски
  • Новогодние рецепты
  • Добрые советы. Люблю готовить!
Автор: RAMPA 16 Июля 2015
Ананасна екзотика

Ця страва стане справжньою прикрасою вашого святкового столу!

Інгредієнти:

  • Ананас 1 шт
  • Куряче філе 450 г.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Твердий сир 150 г.
  • Сіль, перець
  • Олія

Для прикраси:

  • Листя салату
  • Укроп
  • Червона цибуля
  • Помідори
  • Зерна гранату

1.Ананас розрізати вздовж навпіл. Вирізати з нього жорстку серцевину. Іншу м’якоть потрібно вийняти і нарізати невеликими шматочками.

2.Куряче філе нарізати невеликими кубиками і обсмажити на сковороді в олії. Посолити і поперчити за смаком.

3.Твердий сир натерти. У вичищені половинки ананаса викласти шарами половину обсмаженого філе, на нього – шар із половини м’якоті ананасу. Шари повторити. Зверзну рівномірно розподілити сметану і посипати тертим сиром.

4.Зелені хвостики ананасу обгорнути фольгою щоб вони не обгоріли в духовці. Викласти половики ананасу в форму і запікати приблизно 25 хв. при 200 °С.

5.Готову страву викласти на тарілку, прикрасити зеленню, овочами та зернами гранату.