Англійська шарлотка з яблуками
- Сладкая выпечка
- Я люблю…
- Я люблю Chef.com.ua
Автор: Oksana_sadova 29 Сентября 2018

Повітряний яблучний пиріг, чаювання з цим пирогом перетвориться на свято!
Ингредиенты
- яйця 4 шт.
- цукор 150 г.
- борошно 150 г.
- яблука великі 4 шт.
- лимон 12 шт.
- сметана 2 ст. л.
- ванільний цукор 1 пакетик
- цедра лимона 1 ч.л.
- щіпка солі

Яблука почистити від шкірки і серцевини. Нарізати на тоненькі дольки і скропити соком половинки лимона, щоб не потемніли.


Яйця збити на малій швидкості міксера. Додати два види цукру. Збити на великій швидкості до пишної маси. Порціями всипати борошно і сіль та збити на малій швидкості міксера. Додати сметану і цедру лимона, акуратно перемішати ложкою знизу вгору.

Дно форми вистелити пекарським папером і змастити вершковим маслом, присипати борошном, або панірувальними сухарями.
Викласти половину яблук в форму,

залити половиною тіста, потім знову шар яблук і решту тіста .

Випікаємо близько 35 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Виймаємо пиріг і даємо йому охолонути. Посипаємо пиріг цукровою пудрою.

Смачного!
