Апельсинова начинка для солодкої випічки

  • Десерт
  • Сладкая выпечка
  • Советы хозяюшки
Автор: richinna 11 Апреля 2016
Апельсинова начинка для солодкої випічки

Смачне цитрусово-гарбузове повидло,з явно вираженим апельсиновим смаком, для начинки в пиріжки, булочки, рулети, штрудлі, рогалики… тощо…

Потрібно:

  • Гарбуз 500 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Цукор 1 скл.

Апельсин залити окропом на 1 хвилину. 

Порізати на дольки разом з шкіркою та подрібнити в блендері чи м’ясорубці.

Гарбуз порізати кубиком, пересипати цукром та залишити на 20-30 хвилин,щоб гарбуз пустив сік. Якщо гарбуз не дуже соковитий можна додати 50 мл води. 

Проварити гарбуз з цукром на повільному вогні 10 хвилин до м’якості.

Додати до гарбуза подрібнений апельсин.

Варити на повільному вогні гарбузово-апельсинове повидло,помішуючи 15-20 хвилин. 

Скласти в чисту і суху банку, дати настоятися одну добу в холодильнику. 

Використовувати цитрусово-гарбузове повидло для солодкої випічки. 

Зберігати в холодильнику. 

Смачного!