Cоус до м’яса з печених перців або/или Соус к мясу из печенных перцев

  • Соусы
  • Мясные блюда
Автор: richinna 29 Сентября 2013
Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев

Смачний та запашний соус для м’яса чи птиці, на основі запечених болгарських перців. Спробуйте ще і соус з сирих перців

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев Перець болгарський 4шт.

петрушка 4-6 гілочки

часник 3-6 зубчиків

мед 1ст.л.

соєвий соус -2ст.л.

перець червоний гіркий 0,5 ч.л.

Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев Перці запекти в аєрогрилі(духовці) при темп. 260град. 20 хвилин,перевернути через 10 хвилин.

Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев  Скласти гарячі перці в пакет закрутити і залишити на 10 хвилин. Таким чином буде дуже легко зняти з перців шкірку. 
Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев Очистити перець,філе перцю скласти в глибоку тарілочку, постарайтеся зберегти сік,який утворився всередені перцю.
Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев Додати до печених перців соєвий соус,роздавлений ножем часник, листочки петрушки, перець гіркий  червоний. 
Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев  Овочі перебити ногою блендера до однорідної консистенції. 
Cоус до мяса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев Дуже добре соус смакує з ідеальним м’ясом. 

Смачного!