Домашній йогурт зі смородиною

  • Завтраки
  • Полезности, новости, статьи
  • Здоровое и полезное питание
Автор: Ксюша 5 Августа 2015
Домашній йогурт зі смородиною

Чи готували Ви колись домашній йогурт? Чи зазвичай купляєте його на полицях ближнього магазину? 

Я вживаю і той і інший і ось що помітила…

  • Коли б Ви не купили готовий йогурт, в перший день його реалізаціі чи останній, у нього завжди однаковий смак 🙂
  • Домашній йогурт навпаки живе і змінює смак кожного дня
  • Йогурт з магазину порівняно з домашнім має більш тривалий термін зберігання
  • Домашнім йогуртом можно “наїстися” :))) – це означає, що коли купуєшь закваску і починаєшь істи щодня домашні йогурти, то вся родина вже мовить: “Достатньо! ми вже наїлися йогуртом” :))))!

    Це про нашу родину :), можливо, у вас інакше?
  • По консистенціі домашній йогурт також може бути різним і густим, немов наварений борщ ;), і рідким, як сметана!

  • Домашній йогурт можна використати як закваску, та приготовути нові йогурти 🙂
  • Для приготовуння домашнього йогурта достатньо термосу або звичайної кастрюлі та теплоі ковдри 🙂
  • І домашні і магазинні йогурти добре смакують як на сніданок, так і на вечерю

Сьогодні на сніданок йогурт домашній! Згідно рецепту виробника закваски, я підігріла молоко, додала закваску, ретельно перемішала, перелила у термос і поставила у тепле місце згідно інструкції.

На ранок у мене був йогурт

Далі – справа смаку – можно ласувати і в натуральному вигляді. А можна їсти з медом, чи варенням, чи з цукром! З рідким йогуртом також добре смакують мюслі.

Сьогоді закортіло смородини, тому я взяла 2/3 ягоди та 1/3 цукру, перетерла у блендері та додала до йогурту!

Важливо! Всі додаткові інгрідієнти (горіхи, ягоди, соуси) у живий йогурт необхідно додавати перед їжею 🙂

Смачного, друзі! Експерементуйте зі смаками!

Розкажіть, будь-ласка, які Ви смаки додаєти у йогурт?

Та перевагу яким саме йогуртам відаєте?