Домашній йогурт зі смородиною
- Завтраки
- Полезности, новости, статьи
- Здоровое и полезное питание
Автор: Ксюша 5 Августа 2015

Чи готували Ви колись домашній йогурт? Чи зазвичай купляєте його на полицях ближнього магазину?
Я вживаю і той і інший і ось що помітила…
- Коли б Ви не купили готовий йогурт, в перший день його реалізаціі чи останній, у нього завжди однаковий смак 🙂
- Домашній йогурт навпаки живе і змінює смак кожного дня
- Йогурт з магазину порівняно з домашнім має більш тривалий термін зберігання
- Домашнім йогуртом можно «наїстися» :))) — це означає, що коли купуєшь закваску і починаєшь істи щодня домашні йогурти, то вся родина вже мовить: «Достатньо! ми вже наїлися йогуртом» :))))!
Це про нашу родину :), можливо, у вас інакше? - По консистенціі домашній йогурт також може бути різним і густим, немов наварений борщ ;), і рідким, як сметана!
- Домашній йогурт можна використати як закваску, та приготовути нові йогурти 🙂
- Для приготовуння домашнього йогурта достатньо термосу або звичайної кастрюлі та теплоі ковдри 🙂
- І домашні і магазинні йогурти добре смакують як на сніданок, так і на вечерю

Сьогодні на сніданок йогурт домашній! Згідно рецепту виробника закваски, я підігріла молоко, додала закваску, ретельно перемішала, перелила у термос і поставила у тепле місце згідно інструкції.
На ранок у мене був йогурт
На ранок у мене був йогурт

Далі — справа смаку — можно ласувати і в натуральному вигляді. А можна їсти з медом, чи варенням, чи з цукром! З рідким йогуртом також добре смакують мюслі.
Сьогоді закортіло смородини, тому я взяла 2/3 ягоди та 1/3 цукру, перетерла у блендері та додала до йогурту!
Важливо! Всі додаткові інгрідієнти (горіхи, ягоди, соуси) у живий йогурт необхідно додавати перед їжею 🙂
Смачного, друзі! Експерементуйте зі смаками!
Розкажіть, будь-ласка, які Ви смаки додаєти у йогурт?
Та перевагу яким саме йогуртам відаєте?