Гарбузова каша з пшоном і рисом в мультиварці

  • Завтраки
  • Диетические блюда
  • Я люблю…
  • Я люблю Chef.com.ua
  • Мультиварка
Автор: Oksana_sadova 26 Сентября 2018
Гарбузова каша з пшоном і рисом в мультиварці

Ця кашка дуже корисна і смачна!

Ингредиенты

  • гарбуз почищений 600 г.
  • рис 1/2 стакан(-a, -ов)
  • пшоно 1/2 стакан(-a, -ов)
  • масло вершкове 150 г.
  • молоко 1 л.
  • сіль за смаком
  • цукор за смаком

У мультиварку викладаємо дрібно нарізаний гарбуз. 

Додаємо воду і шматочок масла. Ставимо в режим “Тушение” на 20 хвилин. 

Коли гарбуз стане м’яким,  розминаємо в кашу(я цього не робила)

Всипаємо пшоно і рис .

Вливаємо молоко. Додаємо сіль і цукор.

Виставляємо режим “Каша” або “Крупа” на 30 хвилин. Періодично помішувати, щоб не пригоріло. 

За п’ять хвилин до закінчення варіння кладемо масло, що залишилося.