Гарбузове морозиво

  • Десерт
  • Детское меню
  • Братство тыквы!
Автор: richinna 4 Октября 2016
Гарбузове морозиво

М’яке та пряне домашнє морозиво з гарбузом без цукру, яке готується без проблем, а виходить дуже смачним і корисним.

Ингредиенты

  • Гарбуз 200 г
  • Банан 1 шт. 100 г
  • Мед натуральний 3-5 ст. л.
  • Кориця мелена 1 ч.л.
  • Ваніль за смаком
  • Сметана 21% жирності 300 г

Гарбуз почистити,порізати на кусочки,скласти у фольгу, влити декілька ложок води,закрити і запекти в духовці до м’якості.  

Коли гарбуз охолоне, перемістити у глибоку миску, додати натуральний мед.

Також кусочками банан,ваніль та корицю. 

Корицю можна замінити спецією для випічки, тоді гарбузове морозиво буде ще більш пряним.

Все добре збити блендером до однорідної маси.

Додати натуральну сметану хорошої якості і все добре перемішати чи збити вінчиком,

не блендером!

Вилити морозиво в посуд, який підходить для заморожування.

Покласти гарбузове морозиво в морозильну камеру на 5-8 годин. 

За цей період часу не потрібно трогати морозиво,його не треба періодично збивати, а просто дати йому замерзнути.

Також гарбузове морозиво можна одразу розлити по силіконовим формочкам і заморозити в них. 

Полити морозиво варенням або сиропом, у мене гранатовий і лайм. 

Смачного!