Гарбузове тісто для піци

  • Братство тыквы!
  • Соленая выпечка
Автор: richinna 13 Марта 2017
Гарбузове тісто для піци

Дуже-дуже смачне і “сонячне” тісто для піци.

Потрібно:

  • Гарбуз 150 г
  • Вода 80 мл
  • Цукор 1/2 ч.л.
  • Дріжджі живі 20 г
  • Вода тепла 120 мл
  • Сіль 1 ч.л.
  • Борошно 375 г
  • Оливкова олія 3 ст. л.

Гарбуз проварити у 80 мл води з цукром до м’якості. 

Я варю в хлібопічці на програмі “випічка”

До м’якого гарбуза влити олію, дріжджі розчинені в теплій воді та сіль.

Просіяти у відерце хлібопічки 250 г борошна та включити програму “дріжджове тісто” 

Через 5 хвилин досдати ще 125 г борошна.

Залишити гарбузове тісто до закінчення програми.

Готове дріжджове гарбузове тісто легенько обім’яти.

Розділити на 3 частини.

Розкачати кожен кусок,проколоти виделкою та пропекти коржі в духовці 7-10 хвилин до м’якості при темп. 200 град.

Гарбузове дріжджове тісто виходить тонким і дуже смачним. 

Також можна приготувати ідеальне тісто для піци.

Далі приміняти коржі для приготування піци. 

P.S. Моя дочка сказала,що це саме смачне тісто для піци:) 

Смачного!