Гарбузовий сироп до кави

  • Завтраки
  • Хвастаюсь!
  • Братство тыквы!
Автор: gutka 14 Сентября 2016
Гарбузовий сироп до кави

І знову мій улюблений гарбуз — смачний і дуже корисний, багатий на каротин та вітаміни. Сьогодні хочу поділитись рецептом чудового гарбузового сиропу, який ідеально підходить до кави. Спробуйте)))

Ингредиенты

  • пюре гарбузове 3 ст. л.
  • вода 200 мл.
  • цукор 0,5 скл.
  • гвоздика 2-3 шт.
  • кориця мелена 0,5 ч.л.
  • тертий імбир 1/3 ч.л.
  • насіння анісу 1-2 шт.

Приготувати гарбузове пюре: очищений та порізаний гарбуз готую на пару в пароварці, після чого, за допомогою блнендера, перетворюю шаматочки на пюре.

Цукор з водою  нагрівати до тих пір, поки він повністю розчиниться. Коли розчиниться, додайтетертий імбир,аніс, гвоздику і корицю. Варити на повільному вогні протягом  хвилини, періодично помішуючи.

Можна додавати тільки улюблені спеції.

Додати пюре з гарбуза, і проварити на повільному вогні ще протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи.

Процідити сироп через сито і гарно збити блендером.

Сироп, залити в скляні банки або пляшки. Зберігати в холодильнику.

Готувати моє улюблене гарбузове латте стало простіше: налив на дно склянки/чашки сироп, далі збите в піну молоко і накінець (лити по ложці) міцна кава — СМАКОТААААА!