Гарбузово-шоколадний джем

  • Десерт
  • Детское меню
Автор: Oksana_sadova 29 Января 2017
Гарбузово-шоколадний джем

Цей  рецепт я знайшла в журналі «Добра Кухня» за вересень 2014 року і досить часто його готую.  Його можна вживати як десерт, додавати до налисників чи оладок.

Ингредиенты

  • гарбуз 300 г.
  • цукор 80-120 г.
  • шоколад чорний 100 г.
  • кориця мелена 1/4 ч.л.

Гарбуз нарізати на невеликі кубики, обовязково промити і викласти в друшляк. Перекласти в миску, в якій будете варити джем, засипати цукром (я давала 80 г) і залишити на 2-3 години.

Поставити миску на середній вогонь і варити помішуючи 40 хвилин. Не знімаючи миску з вогню, помяти гарбуз товкачем для пюре. Додати поламаний на шматки шоколад та корицю, постійно помішуючи, поки не розтопиться шоколад. Варити ще біля 10-15 хвилин.

Смачного!