Гарбузово-яблучні оладки
- Завтраки
- Десерт
- Детское меню
Автор: Oksana_sadova 29 Августа 2016
Гарбузово-яблучні оладки – це смакота!
Ингредиенты
- гарбуз 200 г.
- яблука 200 г
- яйця 2 шт
- борошно 100 г
- кефір 125 мл
- сіль
- ванільний цукор
- олія
- розпушувач тста 1/2 ч.л.
Як приготувати:
1. Гарбуз і яблука натерти на грубій терці.
2. Перемішати яйця із борошном та розпушувачем, додати цукор і сіль за смаком, влити кефір і знов перемішати.
3. Додати в тісто натертий гарбуз із яблуками. Добре перемішати.
4. Смажити на олії як звичайні оладки.
Смачного!