Гарбузово-яблучні оладки

  • Завтраки
  • Десерт
  • Детское меню
Автор: Oksana_sadova 29 Августа 2016
Гарбузово-яблучні оладки

Гарбузово-яблучні оладки – це смакота!

Ингредиенты

  • гарбуз 200 г.
  • яблука 200 г
  • яйця 2 шт
  • борошно 100 г
  • кефір 125 мл
  • сіль
  • ванільний цукор
  • олія
  • розпушувач тста 1/2 ч.л.

Як приготувати:

1. Гарбуз і яблука натерти на грубій терці.

2. Перемішати яйця із борошном та розпушувачем, додати цукор і сіль за смаком, влити кефір і знов перемішати.

3. Додати в тісто натертий гарбуз із яблуками. Добре перемішати.

4. Смажити на олії як звичайні оладки.

Смачного!