Холодець в мультиварці

  • Мясные блюда
  • Мультиварка
  • Пасхальная корзина
  • Я люблю Chef.com.ua
  • Пасхальная трапеза
  • Я люблю…
  • Новогодние рецепты
  • Блюда из птицы
  • Закуски
  • Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 7 Апреля 2018
Холодець в мультиварці

Це надзвичайно смачно та дуже просто готувати завдяки мультиварці. Я час у рецепті вказую для звичайної мультиварки, а в кого мультиварка-скороварка, тоді скорочуйте час наполовину.

Ингредиенты

  • крила індика 500 г.
  • бедра індика з кісткою 800 г.
  • курячі шийки 300-500 г.
  • морква
  • цибуля ріпчаста
  • часник
  • сіль
  • духмяний перець горошком 10 шт.

Крила та бедро розрубати на кілька шматків, але не дуже дрібно. Покласти в чашу мультиварки, додати курячі шийки. Залити 2 л води і включити режим тушкування на 2 години.

Потім посолити, додати духмяний перець, моркву(нарізану кружальцями) та навпіл розрізану цибулину.Включити режим тушкування на 3 години. 

За 10 хвилин до завершення додати роздавлений часник.

Після завершення часу готування, виймаємо мясо, розкладаємо в тарілки та заливаємо процідженим бульйоном. Ставимо на холод. 

Через 6-8 годин смакуємо. Смачного!