Кабачкові млинці з гарбузом на томатному соці
- Завтраки
- Овощи
- Братство тыквы!
Автор: richinna 1 Октября 2016
Соковиті і смачні оладки з кабачкового тіста, замішаного на томатному соці та начинені гарбузом.
Потрібно:
- Гарбуз (тонко порізаний) 20 кружечків
- Кабачок 1 шт.
- Яйце куряче 1-2 шт.
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль 1 ч.л.
- Томатний сік (домашній) 200 мл
- Олія 1 ст. л.
- Борошно 3/4 склянки
- Перець чорний мелений за смаком
Кабачок очистити та натерти на тертушці з великими вічками.
Додати яйце,сіль,цукор та перець, все добре вимішати виделкою.
Додати яйце,сіль,цукор та перець, все добре вимішати виделкою.
Влити томатний сік,якщо сік дуже кислий можна додати дрібку соди(вона забере зайву кислоту),влити олію.
Перемішати кабачки з томатним соком та додати борошно.
Замісити рідке кабачкове тісто на томатному соці та залишити на 10 хвилин.
Перемішати кабачки з томатним соком та додати борошно.
Замісити рідке кабачкове тісто на томатному соці та залишити на 10 хвилин.
Гарбуз нарізати на тоненькі кружальця та очистити від шкірки.
Я завжди спочатку ріжу гарбуз на куски, а потім чищу,так набагато зручніше зрізати тверду шкірку гарбуза.
Я завжди спочатку ріжу гарбуз на куски, а потім чищу,так набагато зручніше зрізати тверду шкірку гарбуза.
В підсоленій воді проварити гарбуз 1 хвилину та відкинути на сито.
Викладати кабачкове тісто ложкою на сковороду змащену олією, зверху кружечок гарбуза.
Смажити кабачкові млинці з гарбузом до скоринки з однієї сторони, перевернути на іншу сторону гарбузом вниз та підсмажити до готовності.
Я майже завжди використовую дві пательні,коли смажу млинці(так швидше), а на цей раз я використала для іншої сторони смаження оладок сковороду-гриль.
Соковиті оладки з гарбузом на томатному кабачковому тісті смакують як теплими, так і холодними.
Смачного!