Кабачкові млинці з гарбузом на томатному соці

  • Завтраки
  • Овощи
  • Братство тыквы!
Автор: richinna 1 Октября 2016
Кабачкові млинці з гарбузом на томатному соці

Соковиті і смачні оладки з кабачкового тіста, замішаного на томатному соці та начинені гарбузом.

Потрібно:

  • Гарбуз (тонко порізаний) 20 кружечків
  • Кабачок 1 шт.
  • Яйце куряче 1-2 шт.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Томатний сік (домашній) 200 мл
  • Олія 1 ст. л.
  • Борошно 3/4 склянки
  • Перець чорний мелений за смаком

Кабачок очистити та натерти на тертушці з великими вічками. 

Додати яйце,сіль,цукор та перець, все добре вимішати виделкою.

Влити томатний сік,якщо сік дуже кислий можна додати дрібку соди(вона забере зайву кислоту),влити олію. 

Перемішати кабачки з томатним соком та додати борошно. 

Замісити рідке кабачкове тісто на томатному соці та залишити на 10 хвилин.

Гарбуз нарізати на тоненькі кружальця та очистити від шкірки. 

Я завжди спочатку ріжу гарбуз на куски, а потім чищу,так набагато зручніше зрізати тверду шкірку гарбуза.

В підсоленій воді проварити гарбуз 1 хвилину та відкинути на сито.

Викладати кабачкове тісто ложкою на сковороду змащену олією, зверху кружечок гарбуза. 

Смажити кабачкові млинці з гарбузом до скоринки з однієї сторони, перевернути на іншу сторону гарбузом вниз та підсмажити до готовності.  

Я майже завжди використовую дві пательні,коли смажу млинці(так швидше), а  на цей раз я використала для іншої сторони смаження оладок сковороду-гриль.  

Соковиті оладки з гарбузом на томатному кабачковому тісті смакують як теплими, так і холодними. 

Смачного!