Ікра баклажанна з гарбузом і яблуком

  • Закуски
  • Консервация
  • Братство тыквы!
Автор: Oksana_sadova 22 Сентября 2016
Ікра баклажанна з гарбузом і яблуком

Смачна баклажанна  ікра. Ця  ікра готується  в духовці, так вона не пригорить, заощадить час і сили, і виходить корисна та  дуже смачна. Ікру готувала спеціально для Шеф-повара та для себе.

Ингредиенты

  • баклажани 1.5 кг
  • гарбуз 1.5 кг
  • яблуко 4 шт
  • часник 1 головка
  • цибуля ріпчаста(велика) 2 шт
  • олія соняшникова або оливкова 150 мл
  • перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • сіль за смаком

Баклажани нарізати кубиками.

Гарбуз теж кубиками.

Викласти на широке деко із духовки, але окремо, не перемішувати.

Зверху на гарбуз нарізати великими кусочками часник.

і зверху нарізати кубиками яблука.

На баклажани нарізати кубиками цибулю.

Все посолити та поперчити.

Зверху полити олією, 

акуратно перемішати баклажани з цибулею та гарбуз з яблуками і часником, але сам гарбуз з баклажанами не перемішувати.

Поставити у духовку на 45 хвилин при 190 градусах.

Потім вийняти деко з духовки, перемішати та поставити у духовку ще на 15 хвилин.

Все можна смакувати, мені смакує і гарячою, і холодною ця закуска.

Смачного!