Курочка під пікантним соусом
- Мясные блюда
- Блюда из птицы
- Новогодние рецепты
Автор: Oksana_sadova 26 Февраля 2017

Замість томатної пасти можна брати кетчуп гострий або томатний соус.
Ингредиенты
- курячі бедра, крильця 1/2 кг.
- томатна паста 1 ст. л.
- майонез 1 ст. л.
- приправа до шашлику
- мед 1/2 ст. л.

0,5 кг курячого мяска помити,натерти приправою до шашлику і залишити для маринування на 30 хв.

Приготувати соус.

Цією масою гарненько змастити курочку ,можна перемішати у посудині,щоб курятина була повністю у заливці.Залишаємо маринуватися ще на 30 хв.
Потім викласти у глибоку форму і запікати при 180с — 30 хв.,періодично перевертаючи , для рівномірного запікання.
Потім викласти у глибоку форму і запікати при 180с — 30 хв.,періодично перевертаючи , для рівномірного запікання.

Виходять дуже рум»яні. Просто і смачно.

Смачного!