Куряча печінка з чорносливом та айвою в сметані / Печень с черносливом и айвой
- Блюда из птицы
Автор: richinna 15 Ноября 2013
Приготуйте і думаю,Вам сподобається!
Смакота!
Печінка куряча 300-400г Печінку помити,почистити та просушити. |
На сковороді в олії на великому вогні швидко смажити печінку з цибулею декілька хвилин,декілька разів підкинути,щоб печінка “схопилася” зі всіх боків. |
Додати до печінки сметану чи вершки та перемішати. |
Посипати курячу печінку в сметані чорносливом та айвою. |
Долити 1-2 склянки води.
Тушкувати під кришкою до тих пір, поки айва не стане м’якою. |
Приправити спеціями та подавати печінку з айвою та чорносливом. |
Смачного!