Квашена капуста з айвою і яблуками
- Салаты
- Овощи
- Консервация
Автор: richinna 29 Декабря 2016
Зробимо капусту ще більш кориснішою і цікавішою з айвою і яблуками?
Потрібно на 2 банки х 1,5л:
- Капуста білокачанна 2-2,5 кг
- Морква 200 г
- Айва 3 шт.
- Яблуко 4 шт.
- Лаврове листя,перець чорний горошком,перець духмяний за смаком
- Вода 1,5 л
- Сіль(без верху) 4 ст. л.
- Цукор(без верху) 2 ст. л.
Воду закип’ятити, додати сіль та цукор,розчинити у воді та дати остигнути.
Капусту нашаткувати. Моркву натерти на тертушці з великими вічками. Додати перці та лаврове листя,вимішати.
Айву разом з шкіркою порізати на скибочки і замочити у воді з лимоним соком,щоб не темніла.
Яблука теж нарізати скибочками.
Викладати шарами в банки айву
чергуючи з капустою
та яблуками
Заповнити банки до верху та залити розсолом.
Накрити марлею та дати капусті скваситися при кімнатній температурі 3-5 днів, кожен день штрикаючи дерев’яною паличкою,щоб виходило повітря.
Зберігати квашену капусту з айвою і яблуками в холоді.
Накрити марлею та дати капусті скваситися при кімнатній температурі 3-5 днів, кожен день штрикаючи дерев’яною паличкою,щоб виходило повітря.
Зберігати квашену капусту з айвою і яблуками в холоді.
Смачного!