М’ясо в ананасі

  • Мясные блюда
  • Новогодние рецепты
  • Добрые советы. Люблю готовить!
Автор: RAMPA 4 Декабря 2015
Мясо в ананасі

До святкового столу кожна господиня прагне приготувати щось особливе. Така страва здивує усіх!

Інгредієнти:

  • Баранина 300 г
  • Ананас 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Коньяк 50 мл
  • Вершки 100 мл
  • Куркума 1 ч. л.
  • Молотий імбир 1 ч. л.
  • Сіль та перець за смаком

Для прикраси:

  • Зерна граната
  • Солодкий перець
  • Зелень кропу

Приготування:

1. М’ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими кубиками. В сковороді розігріти масло и обжарювати в ньому м’ясо 25–30 хв на слабкому вогні.

2. Ананас вимити, розрізати вздовж разом з “чубчиком” і обережено вийняти середину. Вийняту м’якоть ананаса нарізати кубиками.

3. Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, додати в сковороду до м’яса. Через 5-7 хв додати кубики ананаса. Посолити, поперчити, посипати цукром. Перемішати вміст сковороди, влити коньяк і підпалити.

4. Коли весь алкоголь вигорить, додати до продуктів в сковороді куркуму і імбир, полити все вершками, накрити кришкою і протушкувати близько 5 хв.

5. Готову страву викласти в половинки ананаса, прикрасити солодким перцем, зернами граната і зеленню кропу.