М’ясо в ананасі
- Мясные блюда
- Новогодние рецепты
- Добрые советы. Люблю готовить!
Автор: RAMPA 4 Декабря 2015
До святкового столу кожна господиня прагне приготувати щось особливе. Така страва здивує усіх!
Інгредієнти:
- Баранина 300 г
- Ананас 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Коньяк 50 мл
- Вершки 100 мл
- Куркума 1 ч. л.
- Молотий імбир 1 ч. л.
- Сіль та перець за смаком
Для прикраси:
- Зерна граната
- Солодкий перець
- Зелень кропу
Приготування:
1. М’ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими кубиками. В сковороді розігріти масло и обжарювати в ньому м’ясо 25–30 хв на слабкому вогні.
2. Ананас вимити, розрізати вздовж разом з “чубчиком” і обережено вийняти середину. Вийняту м’якоть ананаса нарізати кубиками.
3. Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, додати в сковороду до м’яса. Через 5-7 хв додати кубики ананаса. Посолити, поперчити, посипати цукром. Перемішати вміст сковороди, влити коньяк і підпалити.
1. М’ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими кубиками. В сковороді розігріти масло и обжарювати в ньому м’ясо 25–30 хв на слабкому вогні.
2. Ананас вимити, розрізати вздовж разом з “чубчиком” і обережено вийняти середину. Вийняту м’якоть ананаса нарізати кубиками.
3. Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, додати в сковороду до м’яса. Через 5-7 хв додати кубики ананаса. Посолити, поперчити, посипати цукром. Перемішати вміст сковороди, влити коньяк і підпалити.
4. Коли весь алкоголь вигорить, додати до продуктів в сковороді куркуму і імбир, полити все вершками, накрити кришкою і протушкувати близько 5 хв.
5. Готову страву викласти в половинки ананаса, прикрасити солодким перцем, зернами граната і зеленню кропу.
5. Готову страву викласти в половинки ананаса, прикрасити солодким перцем, зернами граната і зеленню кропу.